Alba-Pollux Kft. 2004-ben alapult azzal a céllal, hogy Ügyfeleink igényeit maradéktalanul kiszolgáljuk irodában és az otthon szükséges eszközökkel berendezésekkel, kellékanyagokkal és szervizzel. Folyamatosan bővülő portfolióinkat (választékunkat) a világpiacon megjelenő magas minőségű eszközök alkotják, legyen az akár digitális multifunkciós berendezés, nagyformátumú nyomtató, számítógépes konfiguráció vagy komplett géppark. Értékesítési eredményeink alapján a Brother, a Canon és a Dell márkák  képviseletében az évek során meghatározó pozíciót értünk el a régióban (Székesfehérvár, Budapest, Veszprém, Siófok, Tatabánya, Dunaújváros).

Kollégáink és szervizes szakembereink segítenek Önöknek a legoptimálisabb megoldás megtervezésében, kiválasztásában, és folyamatos üzemeltetésében, hogy Önök megfeleljenek a legújabb piaci kihívásoknak.

Banki partnereink segítségével ki tudják választani, hogy mely  lízing, bérleti vagy teljeskörű finanszírozást válasszák.

Szervizes munkatársaink több mint 20 éves tapasztalattal rendelkeznek és részt vesznek a képviselt márkák folyamatosan megújuló termékeinek képzésein. Szervizünk munkafolyamatainak biztosításának érdekében cégünk az ISO 9002 minőségbiztosítási rendszer szerint végzi munkáját.

Filozófiánk helyességét és a piacon betöltött szerepünket partnereink igazolják.

Alba-Pollux_kft_canon_silver_partner