Print-Scan-Copy

Értékesítési és szervizképzési eredményeink alapján 2005 óta Canon és 2012 évtől hivatalos Brother partner és szerviz lett, amellyel meghatározó pozíciót értünk el Székesfehérváron és a régióban ( Budapest, Veszprém, Siófok, Tatabánya, Dunaújváros).

Szervizünk fő profiljába tartozik többek között a scannerek, nyomtatók, multifunkciós készülékek, plotterek forgalmazása és szervizelése.

Canon

A Canon márka szakembereink számára már 23 éve ismert. A folyamatos szervizes tréningek és a piacon szerzett tapasztalataink alapján Ügyfelink számára mindig a legoptimálisabb megoldásokat tudjuk ajánlani ez a legegyszerűbb asztali eszközöktől akár a nyomdai megoldásokig terjed!

Brother

A Brother márkával egy olyan piaci rést sikerült kitöltenünk, amely az eddig forgalmazott márkák termékpalettájáról hiányzott pl.: címkenyomtatók (http://cimkenyomtato.com), mobilnyomtatók, mobil szkennerek, valamint olyan multifunkciós A3-as készülékek, amelyek üzemetetési költsége kedvezőbb, mint versenytársaié! Ezzel ez a márka az évek folyamán biztos növekedési lehetőséget biztosított számunkra.