IT

Minden modern üzleti vállalkozás alapja egy megbízható informatikai rendszer, amely megfelelő eszközökből, alkalmazásokból és szolgáltatásból épül fel.

Ezért Cégünk a piacon tapasztalt igényekre válaszolva 2007 év őszétől ezzel a dinamikusan növekedő üzletággal is bővült, amely először csak számítógépes konfigurációk, szerverek és rendszerek értékesítésével, majd ügyfeleink növekvő igényei alapján komplett rendszergazdai szolgáltatás építettünk fel az évek alatt.

Cégünk vezetése és munkatársainak az elkötelezettsége biztosíték Ügyfeleink számára hogy nálunk a  számukra legjobb szolgáltatást vehessék igénybe.

Számítástechnikai eszközök forgalmazása

Számunkra a legfontosabb feladat, hogy Ügyfeleink számára felmérésünk alapján a legoptimálisabb informatikai rendszereket tervezzük meg, állítsuk össze, és üzemeltessük folyamatos fejlesztések mellett a legújabb és legjobb infokommunikációs eszközök segítségével.

Ebben Hardver partnereink: a Dell a Fujitsu, a Cisco, a Tenda, a Synology

Ebben szoftveres partnereink: a Microsoft, az Incash, és a Kaspersky

Számítástechnikai szerviz

Szakembereink biztosítják Ügyfeleink számára a legoptimálisabb megoldásokat legyen az akár az informatikai rendszerfejlesztés, rendszerintegráció, üzemeltetés, karbantartás, tanácsadás,   eszközbeszerzés, vagy komplett gépparkok üzemeltetése.

Rendszergazdai tevékenység

Cégünk meglévő és leendő ügyfelei számára biztosítja informatikai eszközparkok hardveres és szoftveres üzemeltetését.

A nap mint nap felmerülő feladatok, problémák megoldása mellett az eszközök, és szoftverek karbantartását, javítását és igény esetén a fejlesztését is elvégezzük.

Erre garancia, Szakembereink tudása, tapasztalata és a gyártók által szervezett folyamatos képzések.