Bemutatkozó – Brother

Az irodatechnikai piacon lézernyomtatókkal, multifunkciós készülékekkel, tintasugaras all-in-one készülékekkel és címkenyomtatókkal vesszük fel a versenyt az IT szektor más gyártóival, kimagasló minőségű, kész megoldásokat kínálva az otthoni/kisirodai környezettől egészen a nagyvállalati szféra kiszolgálásáig. Termékeinkkel minden típusú munkahely személyre szabható, de mi még ennél is többet kínálunk – melletted állunk és segítünk igényeid maximális kiszolgálásában. 

Az elmúlt több, mint 50 évben folyamatosan azon dolgoztunk, hogy újabb és újabb technológiai megoldásokkal “leg”-eket alkothassunk: a Brother gyártotta a világ első nagysebességű mátrix nyomtatóját 1971-ben, a Brother gyártósoráról érkezett a világ legvékonyabb kompakt mobil nyomtatója 2004-ben és mint legújabb vívmány, az első beépített wi-fi kapcsolatos asztali szkenner gyártása is cégünkhöz köthető.

Történet

Az eredetileg 100 évvel ezelőtt, Nagoya városában, Japánban alapított Brother első európai bázisa Írországban jött létre 1958-ban. Ekkoriban termékskálánk még az írógépektől egészen a motorbiciklik gyártásáig terjedt!

A Brother 1968-ban átvette a nagynevű Jones Varrógépgyárat, ennek az összeolvadásnak köszönhetően pedig a Brother UK székhelyét is áttette a gyár addigi központjába, Manchesterbe. A Brother márkanév alapjait a mai napig erős lábakon álló varrógép gyártás tette stabillá és híressé világszerte, ami azóta különböző ipari és irodatechnikai termékek egész sorával egészült ki.

A Brother eszközök teljes termékpalettája kapható cégünknél.

Kollégáink segítenek kiválasztani Önöknek a legmegfelelőbb megoldást!

brother