...

Kötelezettséget vállalunk a fenntarthatóbb jövő iránt, és ezért átalakítjuk üzleti és gyártási folyamatainkat annak érdekében, hogy segítsünk kialakítani egy fenntarthatóbb világot az emberek és bolygónk számára.

Azon túl, hogy saját működésünket fenntarthatóbbá tesszük, elkötelezettek vagyunk abban is, hogy felelős partnerei legyünk ügyfeleinknek. Segítjük őket fenntarthatósági céljaik elérésében, és együttműködünk velük azért, hogy közösen pozitív változást hozzunk létre a világban.

Da7acba6 9889 44d0 9fc1 B7a8b08a46dd

CO2-csökkentés

Célunk, hogy a Párizsi Klímaegyezmény keretein belül 2050-re elérjük a nettó nulla szén-dioxid-kibocsátást. Ennek érdekében következetesen cselekszünk az egész üzleti folyamatunk során, legyen szó üzemeltetésről, gyártásról, szállításról, terméktervezésről vagy csomagolásról.

Rövid távú céljainkat 2030-ig kitűztük, és ezeket a Science Based Targets Initiative-hez (SBTi) is benyújtottuk, hogy biztosítsuk az átláthatóságot és a felügyeletet.

Körforgásos vállalkozás

Célunk, hogy teljes mértékben körforgásos vállalkozássá váljunk. Azaz olyan vállalatot hozzunk létre, ahol minden termék és anyag zárt hurokban kerül tervezésre, gyártásra, felhasználásra, újrahasznosításra, szervizelésre és ismételt újrahasznosításra.

Az innovatív gyártási módszerekkel már a tervezés fázisában figyelembe vesszük a hulladék minimalizálását, és segítünk abban, hogy termékeink és anyagaink hosszabb élettartamúak legyenek, ezáltal csökkentve a hulladéktermelést.

C3ebc6f8 D1e5 43e5 9654 51219ca157f2
20220331 Mk 149 2ce32d67b0d448fc8bea8d3eb860da2a

Oktatási és ifjúsági programok

A fiataloknak nemcsak joguk van, de szükségük is van arra, hogy részt vegyenek a jövő alakításában. Ezért eszközöket biztosítunk számukra ahhoz, hogy együttműködjenek civil szervezetekkel és Canon nagyköveteinkkel, mint programvégrehajtó partnerekkel, és képalkotás útján osszák meg történeteiket.

További információkért lépj velünk kapcsolatba!

    Vélemény, hozzászólás?

    Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

    Seraphinite AcceleratorBannerText_Seraphinite Accelerator
    Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.