Canon imagePROGRAF TM-350/355 MFP Lm36

Emelje magasabb szintre az élményt a fenntartható, 36”-es multifunkciós nyomtatóval, amely kevesebb zajjal működik, megnövelt hatékonyságot biztosít, intuitív módon kezelhető, és professzionális képminőséget és integrált szkennelési lehetőségeket nyújt.

Imageprograf Tm 350 Mfp Lm36 Imageprograf Tm 355 Mfp Lm36 Hero Bdd474a3168b48e0a1c2b9208db08aca 1024x768

5 színű tinta

Új, élénk magenta, pigmentalapú tinta

17 másodperc

A1-es CAD-rajzok nyomtatási sebessége

500 GB

Titkosított merevlemez-meghajtó
(csak TM-355 MFP Lm36)

3 hüvelyk/mp

Szkennelési sebesség (fekete-fehér)

Emelje magasabb szintre a széles formátumú nyomtatás és szkennelés élményét

Hozzon létre professzionális minőségű nyomatokat éles, pontos vonalakkal és élénk piros színnel – tökéletes a szemet gyönyörködtető CAD-rajzokhoz és marketinganyagokhoz. A speciális szoftver által vezérelt, integrált szkennelési funkció fokozza a termelékenységet, a gyors nyomtatás és szkennelés pedig a még zökkenőmentesebb munkafolyamatot segíti.

imagePROGRAF TM-350/355 MFP Lm36

Integrált funkcionalitás

Nyomtasson és szkenneljen zökkenőmentesen egy egyszerűen használható, egyszerre több feladatot végző eszközzel. A szkenner 3”-es érintőpanelje és a külön erre a célra szolgáló szoftver az egyidejű nyomtatással és szkenneléssel párhuzamos feldolgozást tesz lehetővé.

Professzionális nyomtatási minőség

A stabil képkiemelési funkciók éles, pontos vonalakat biztosítanak, az új magenta tinta pedig élénk piros színeket eredményez. Így élénk színű és pontos CAD-rajzokat, posztereket és oktatóanyagokat készíthet.

imagePROGRAF TM-350/355 MFP Lm36

imagePROGRAF TM-350/355 MFP Lm36

Hatékony működés

A1-es CAD-nyomatok előállítása mindössze 17 másodperc alatt, vagy A1-es poszterek nyomtatása 22 másodperc alatt. A szegély nélküli, bármilyen méretű nyomatokkal időt takaríthat meg a margók levágásán, a nagyobb tintatartályoknak, a gyors feldolgozási időnek és az alvó üzemmódból való gyors visszatérésnek köszönhetően pedig könnyedén kielégítheti a nyomtatási igényeket nagyobb mennyiségben is.

Átlátható funkcionalitás

Az egyszerű utasításokat követve a 4,3”-os érintőkijelzőn leolvashatja az olyan fontos információkat, mint a hordozó típusa, a hordozók fennmaradó méter mennyisége és a tinta mennyisége. Időt takaríthat meg, ha a papírtekercset a gyorsan hozzáférhető lapos felső fedélen keresztül tölti be.

imagePROGRAF TM-350/355 MFP Lm36

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük