...

Gondolja újra munkafolyamatait egy fenntartható, 36″-es multifunkciós nyomtatóval, amely kevesebb zajjal működik, intuitívabb módon kezelhető, kiváló nyomtatási minőséggel és integrált szkennelési funkciókkal rendelkezik.

Imageprograf Tm 340 Mfp Lm36 Hero 45c792d1f1004b9ab2b3b9af0beaeccd 1 1024x768

5 színű

Új, élénk magenta, pigmentalapú tinta

55 ml-es

Tintatartály mérete

Egyérzékelős

Pontos szkennelési technológia

3 kép/mp

Szkennelési sebesség (fekete-fehér)

Ideje újragondolni a széles formátumú nyomtatási és szkennelési munkafolyamatokat

Hozzon létre professzionális minőségű nyomatokat éles, pontos vonalakkal és élénk piros színnel – tökéletes a szemet gyönyörködtető CAD-rajzokhoz és marketinganyagokhoz. A speciális szoftver által vezérelt, integrált szkennelési funkció fokozza a termelékenységet, a gyors nyomtatás és szkennelés pedig a még zökkenőmentesebb munkafolyamatot segíti.

Canon imagePROGRAF TM-340 MFP Lm36

Integrált funkcionalitás

Nyomtasson és szkenneljen gond nélkül egy egyszerűen használható, egyszerre több feladatot végző eszközzel, amely a lapolvasón elhelyezett, 3″-es érintőpanellel rendelkezik, valamint egy erre a célra szolgáló szoftverrel, amely párhuzamos feldolgozás révén egyidejű nyomtatást és szkennelést tesz lehetővé.

Javított professzionális minőség

Az új magenta tinta ragyogóbb piros színt biztosít, a stabilabb képkiemelési funkciókkal pedig élesebb vonalakat érhet el. Nyomtasson élénk és pontos CAD-rajzokat, posztereket, oktatóanyagokat és még sok mást.

Canon imagePROGRAF TM-340 MFP Lm36
Canon imagePROGRAF TM-340 MFP Lm36

Megbízható termelékenység

Termelékenység, amelyre számíthat – megbízható teljesítmény, gyorsabb feldolgozási idő és gyors visszatérés alvó üzemmódból. A szegély nélküli nyomtatással időt takaríthat meg a felesleges margók levágásán, így bármilyen méretű képet teljes fedettséggel állíthat elő közvetlenül a készülékről.

Átlátható funkcionalitás

Funkcionális kialakítás a nyomtatón elhelyezett 4,3″-es érintőkijelzővel, amely intuitív utasításokat és fontos információkat jelenít meg, például a hordozó típusát, valamint a fennmaradó hordozó- és a tintamennyiséget. A papírtekercs könnyen cserélhető a lapos felső fedélen keresztül.

Canon imagePROGRAF TM-340 MFP Lm36

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.