Széles formátumú, kompakt és fenntartható 24 hüvelykes asztali nyomtató sokoldalú funkcionalitással kisebb irodák, kiskereskedelmi üzletek, iskolák számára és egyéb területekre.

Canon imagePROGRAF TC-20M printer

A4-es síkágyas szkenner

1200×2400 dpi

Kompakt méret

968×525×245 mm

EPEAT arany2

Környezetbarát

4 szín

Pigmenttinta

Valósítsa meg széles formátumú elképzeléseit kis méretű terekben is

Emelje új szintre vállalkozását a 24 hüvelykes asztali eszközről történő, széles formátumú nyomtatással. Szkenneljen, másoljon, sokszorosítson képeket, és nagyítsa ki a nyomatokat bárhonnan, hogy megfeleljen az építészet, az oktatás, a kiskereskedelem és vendéglátóipar területén jelentkező változatos igényeknek.

Sokoldalú funkcionalitás

Használja az A4-es síkágyas lapolvasó nagyítás, másolás és ismétlés funkcióit számos különböző nyomtatási lehetőség (oktatási anyagok, szórólapok és személyre szabott csomagolópapírok) létrehozásához.

Customer assistant displaying the Versatile functionality of the imagePROGRAF TC-20M.
Work professionals discussing the superior print quality of the imagePROGRAF TC-20M.

Nyomtatás kiemelkedő minőségben

Kiváló minőségű pigmenttinta-nyomatok árcímke nélkül. A hozzáadott szkennelési funkcióval és az ingyenes PosterArtist alkalmazással minden méretben készíthet professzionális nyomatokat (beleértve a plakátokat, szórólapokat és menüket) anélkül, hogy digitális forrásfájlokra támaszkodna.

Zökkenőmentes munkafolyamatok

Állítsa be egyszerűen a tengely nélküli tekercstartót, és használja a beépített automatikus lapadagolót, hogy a nyomatok beavatkozás nélkül is készülhessenek. Nyomtasson USB-ről1 számítógép használata nélkül, és hozzon létre széles formátumú nyomatokat az intuitív, egyszerűen használható szkennelési funkcióval.

Canon imagePROGRAF TC-20M creating smooth workflows with easy to set up roll paper.
imagePROGRAF TC-20M

A legjobb irodai támogatás

Egyetlen többfunkciós készülék segítségével, vágott lapos vagy tekercses papírral szkennelhet, másolhat és nyomtathat, így több értéket hozhat létre, mint más irodai eszközökkel. A normál dokumentumok nyomtatása mellett széles formátumú nyomatokat is készíthet, akár A1-es méretig, ha hirdetményeket vagy posztereket kíván nyomtatni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük