...

Therefore™ Online

A Therefore™ Online egy gyors, felhőalapú dokumentum menedzsment megoldás, mely lehetővé teszi a vállalati szintű tartalom menedzsmentet és a hatékony dokumentum-munkafolyamatokat. Használja ki a teljes körűen menedzselt és skálázható felhőalapú alkalmazás előnyeit, amely egyszerű SaaS-előfizetésként („software as a service”) érhető el – így nem kell az IT problémákkal bajlódnia.

egy otthonról dolgozó nő

FELHŐALAPÚ

Dokumentum menedzsment szoftver

A megfelelő információ csak egy karnyújtásnyira. A Therefore™ Online gyors és hatékony információáramlást biztosít, biztonságos hozzáféréssel, tárolással, rögzítéssel, szerkesztéssel és feldolgozással, amikor csak szüksége van rá: az irodában, útközben vagy otthoni munkavégzés közben.

SZOFTVERCSALÁD MEGTEKINTÉSE

Főbb előnyök

Fedezze fel, hogy a Therefore™ Online előfizetés milyen előnyöket nyújt vállalkozása számára.

egy kép laptopon dolgozó munkatársakról

A teljes üzleti folyamatok optimalizálása

Multifunkciós megoldás, amely lehetővé teszi a rögzítést, tárolást, automatizálást, hozzáférés-kezelést és elemzést.

an image of work colleagues working together

Csökkenti a működési költségeket

A felhőben tároljuk és kezeljük a szolgáltatást az Ön számára, ami megtakarítást jelent az informatikai költségek terén.

egy kép munkatársakról, amint dokumentumokat nézegetnek

A hatékonyság növelése

Fokozza a hatékonyságot a munkafolyamatok automatizálásával és az információkhoz való gyors hozzáféréssel.

egy férfi képe, amint a laptopján dolgozik

Megnövelt biztonság

Ellenőrizze a felhasználói hozzáféréseket és jogosultságokat attribútumok vagy szerepkörök alapján, valamint határozzon meg megőrzési irányelveket.

Egy platform, korlátlan lehetőségek

Alakítsa át az üzleti dokumentumok menedzselését egyetlen felhőalapú platform segítségével, amely a dokumentumok teljes életciklusát menedzseli.

Függetlenül a dokumentumok számától vagy a szervezet által igényelt biztonsági hozzáférés összetettségéről, a Therefore™ Online megfelel az egyes csapatok, osztályok, valamint egész vállalatok tartalom menedzsment igényeinek.

Automatizálja és strukturálja az alapvető üzleti folyamatait a Therefore™-ral, mely növeli a szervezete hatékonyságát és a működés pontosságát. Soha többé nem hagy ki egyetlen feladatot sem!

egy kép munkatársakról, amint egy laptopot néznek

Használja a Canon vagy tanúsított partnereink tanácsadóit arra, hogy a vállalkozására szabott folyamatokat tervezzünk és konfiguráljunk, és stratégiai előnnyé alakítsuk az adatokat.

Egy nagy asztal körül együtt dolgozó munkatársak képe.

Az elemzés és a rugalmas folyamatmenedzsment révén átláthatóvá teheti a műveleteit, így növelve a termelékenységet.

egy férfi képe, amint a laptopján dolgozik

Tegye lehetővé az együttműködést és az üzleti dokumentumok külső megosztását, miközben megvédi magát az adatbiztonság elleni támadásoktól.

Biztonságos munkavégzés bárkivel és bárhol

Könnyedén rögzítheti és a folyamatokba integrálhatja a beérkező papíralapú vagy digitális dokumentumokból származó információkat, ezáltal növelve a termelékenységet és csökkentve az időigényes adminisztratív munkát.

Javítsa az együttműködést az intelligens verziószabályozással, amely lehetővé teszi, hogy az alkalmazottai a dokumentumok legfrissebb verzióján dolgozhassanak együtt, magabiztosan.

Biztosítson gyors és biztonságos hozzáférést az alkalmazottai számára a szükséges információkhoz bármikor, bármilyen eszközről, bárhol. Mindez a Therefore™ Online felhőalapú megoldásnak és az okoseszközökre készült Therefore™ Go alkalmazásnak köszönhetően, melyek valós idejű kétirányú kommunikációt biztosítanak.

két férfi néz egy laptopot

Modern felhasználói felület

Az intuitív és felhasználóbarát Therefore™ Dynamic View webes felületnek köszönhetően gyors elfogadási arányt biztosíthat. A beépített irányítópultjai teljesen testreszabható nézeteket kínálnak, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy egy pillantással számos különböző tevékenységet végezzenek és kövessenek nyomon.

Elektronikus aláírás támogatása

Gyűjtse zökkenőmentesen a jogilag kötelező erejű aláírásokat a dokumentumaihoz, miközben időt takarít meg és csökkenti a költségeket a vezető elektronikus aláírási szolgáltatókkal, például a DocuSign, az Adobe Sign, a YouSign, a Scrive és sok más szolgáltatóval való Therefore™ natív integrációk segítségével.

Kinyeri az adatokat mesterséges intelligencia segítségével

Gyorsítsa fel a számlaadatok kinyerését: a Therefore™ Smart Capture-nek köszönhetően nincs szükség konfigurációra vagy sablonok létrehozására. Ez a mesterséges intelligencián alapuló, felhőalapú rögzítési szolgáltatás automatizálja a számla összes adatának kinyerését, beleértve szükség esetén a sortételeket is.

Főbb jellemzők

A Therefore Online™ egy biztonságos dokumentum menedzsment rendszer, amely rengeteg nagyszerű funkcióval rendelkezik, és segít megoldani a szervezete kihívásait.

  • Teljes körűen menedzselt felhőalapú szolgáltatás
  • Lehetővé teszi az üzleti folyamatok automatizálását.
  • Teljesen skálázható az alkalmazások és a felhasználók száma tekintetében
  • Bármikor, bármilyen eszközről hozzáférhet az információkhoz.
  • Információkat rögzíthet papíralapú vagy digitális fájlokból.
egy asztal körül együtt dolgozó munkatársak képe
Egy férfi képe, aki a laptopján dolgozik, miközben telefonon beszélget.

SZOFTVEREK

Therefore™ helyi megvalósítások

Akár felhőalapú szolgáltatás előfizetését, akár a helyben telepített verziót választja, ugyanazokra a funkciókra számíthat.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

Vállalati tartalmak kezelésével kapcsolatos beszámoló

A rendelkezésre álló legteljesebb és elfogulatlan vásárlói jelentések megismerése érdekében töltsön le egy ingyenes, átfogó 40+ oldalas jelentést a vállalati tartalomkezelési piacot bemutató szoftverértékelésekből.

BESZÁMOLÓ LETÖLTÉSÉNEK IGÉNYLÉSE

RDS-1055-Enterprise Content Management - Enterprise

Díjak

TF_Leader_canon_therefore

TF_workflow_process_automation

Top Capability_Vendor Support

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.