...

ÚJ

MULTIFUNKCIÓS SZÍNES NYOMTATÓK

Canon imageRUNNER ADVANCE DX 3900 sorozat

Innovatív, biztonságos és megbízható A3-as színes multifunkciós készülékek a hibrid munkakörnyezet hatékonyságának és a felhőalapú együttműködés támogatására.

Imagerunner Advance Dx C3900 Series Fsl Hero 1a0f60dc91a8424eb62565ca29c8735d 1024x768

22-35 lap/perc

nyomtatási sebesség

270 kép/perc (A4)

kétoldalas beolvasás

10,1 hüvelykes

digitális színes érintőpanel

TPM 2.0

titkosított eszközbiztonság

Felhőalapú csatlakozás

digitális munkafolyamatok hatékonyságának növelése az alapértelmezettként telepített uniFLOW Online Express megoldással

Okosabb munkavégzés natív felhőalapú megoldásokkal bármilyen vállalkozás számára

Alkalmazások segítségével személyre szabható táblagépszerű felhasználói felülettel, amely leegyszerűsíti a dokumentumkezelési munkafolyamatokat, valamint felhőalapú csatlakozási lehetőség, hogy bárhonnan dolgozhasson.

Dokumentumkezelési munkafolyamatok felgyorsítása

Fokozza a hatékonyságot a nagy sebességű és kiváló pontosságú szkennelés, az új, akár 35 lap/perces nyomtatási sebesség, valamint a többféle típusú papír támogatását biztosító továbbfejlesztett médiakezelés segítségével.

Fokozott biztonság

A dokumentumokat, hálózatokat és eszközöket számos átfogó biztonsági funkció védi, többek között a Platform Firmware Resiliency (NIST SP800-193) automatikus rendszer-helyreállítással, valamint a TPM 2.0- és WPA3-támogatás.

Felhőalapú csatlakozás

A felhőben történő együttműködést az intelligens uniFLOW Online Express szoftver teszi lehetővé, amely a dokumentumokhoz való egyszerű hozzáférés mellett központosított eszközmenedzsmentet és biztonságos felhasználóhitelesítési protokollokat is biztosít.

Problémamentes szervizelhetőség

A Canon elkenődésmentes tonertartályának és a távoli megfigyelésnek köszönhetően a toner és más fogyóeszközök is egyszerűen cserélhetők, ezáltal csökkentheti az állásidőt, és kevesebbszer kell technikushoz fordulnia.

lifestyle_story

lifestyle_story

Élénk képminőség

Az állandó nyomtatási sebesség révén nagy, 1200 dpi felbontású, élénk színű képeket nyomtathat, az automatikus árnyalatbeállítás pedig automatikusan korrigálja a nyomtatási denzitást és a színtónust.

Intuitív és biztonságos használat

A parancsikonok és az egyérintéses munkafolyamatok hatékony dokumentumkezelést biztosítanak – a Canon PRINT Business alkalmazáson keresztül történő távműködtetéssel gondoskodhat a felhasználók biztonságáról, valamint opcionális, mikroorganizmusok ellen védő bevonattal láthatja el a készülékek leggyakoribb érintési pontjait.

Fenntartható működés

A csendes működésnek köszönhetően a készülék használata minimális működési zajjal jár, így zökkenőmentesen integrálható a hibrid munkakörnyezetekbe, míg az “Eco Recovery” mód az energiafogyasztás csökkentésével járul hozzá az alacsonyabb üzemeltetési költségekhez.

imageRUNNER ADVANCE DX 4800 Series

imageRUNNER ADVANCE DX C3900 sorozat

Fokozza hatékonyságát és gondoskodjon a biztonságos együttműködésről a hatékony és kiváló minőségű dokumentumfeldolgozást biztosító, megbízható, A3-as méretű színes multifunkciós készülékekkel.

series-range
imageRUNNER ADVANCE DX C3935i
series-range
imageRUNNER ADVANCE DX C3930i
series-range
imageRUNNER ADVANCE DX C3926i
series-range
imageRUNNER ADVANCE DX C3922i
Rendelkezésre álló funkciókNyomtatás, másolás, szkennelés, küldés, tárolás és opcionálisan fax funkcióNyomtatás, másolás, szkennelés, küldés, tárolás és opcionálisan fax funkcióNyomtatás, másolás, szkennelés, küldés, tárolás és opcionálisan fax funkcióNyomtatás, másolás, szkennelés, küldés, tárolás és opcionálisan fax funkció
Kijelzőpanel
10,1 hüvelykes TFT LCD WSVGA színes érintőpanel
10,1 hüvelykes TFT LCD WSVGA színes érintőpanel10,1 hüvelykes TFT LCD WSVGA színes érintőpanel10,1 hüvelykes TFT LCD WSVGA színes érintőpanel
Nyomtatási sebesség35 lap/perc (A4)30 lap/perc (A4)26 lap/perc (A4)22 lap/perc (A4)
Szkennelési sebességMax. 270 kép/perc (A4)Max. 270 kép/perc (A4)Max. 270 kép/perc (A4)Max. 270 kép/perc (A4)
Tárhely
Max. 1 TB SSD

Max. 1 TB SSD

Max. 1 TB SSD

Max. 1 TB SSD
CsatlakoztathatóságuniFLOW Online Express, AirPrint, Mopria, Universal Print by Microsoft és Canon PRINT Business alkalmazásuniFLOW Online Express, AirPrint, Mopria, Universal Print by Microsoft és Canon PRINT Business alkalmazásuniFLOW Online Express, AirPrint, Mopria, Universal Print by Microsoft és Canon PRINT Business alkalmazásuniFLOW Online Express, AirPrint, Mopria, Universal Print by Microsoft és Canon PRINT Business alkalmazás
Papírkiadási kapacitás
Akár 3450 lap

Akár 3450 lap

Akár 3450 lap

Akár 3450 lap
INFORMÁCIÓKÉRÉS
Műszaki adatok
INFORMÁCIÓKÉRÉS
Műszaki adatok
INFORMÁCIÓKÉRÉS
Műszaki adatok
INFORMÁCIÓKÉRÉS
Műszaki adatok

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.