...

Növelje a dokumentumok biztonságát és csökkentse a nyomtatási költségeket az energiahatékony, színes A3-as multifunkciós nyomtatóval.

  • 17,8 cm/7 hüvelyk WVGA színes érintőképernyő
  • 70 kép/perc Szkennelési sebesség
  • 26 lap/perc Nyomtatási sebesség
  • 2300 lap Maximális papírkapacitás

Egyszerű flottakezelés és eszközvédelem a legújabb beépített biztonsági funkciókkal

Vezérelje készülékeit, és biztosítsa vállalata védelmét az adatok, eszközök és a hálózat védelmét folyamatosan biztosító élő figyelőrendszerek támogatásával.

Egyérintéses működtetés

Fokozza a termelékenységet a megjelenítési beállítások testreszabásával és a korábbi feladatok mentésével a gyors és egyszerű, egyérintéses munkafolyamatok érdekében.

Mindenre kiterjedő biztonság

Platform Firmware Resiliency funkció automatikus rendszer-helyreállítással, TLS1.3 és WPA3 támogatása, valamint kéttényezős felhasználói hitelesítés. Fokozza tovább a biztonságot a Canon innovatív, önállóan kezelhető biztonsági navigátorával.

Fokozza a fenntarthatóságot

Az energiatakarékos funkciók csökkentik az energiafogyasztást, míg az olyan innovatív megoldások, mint az Eco tűzés, csökkentik a fogyóeszközigényt.

Imagerunner C3326i Operation Panel Story Module 01 309b9138fe2e488eb63dfa81933bf52c

Hibátlan megbízhatóság

Élvezze a gondtalan használatot a díjnyertes imageRUNNER technológiából kifejlesztett készüléktartósságnak köszönhetően, amely optimális nyomtatási hatékonyságot és maximális üzemidőt garantál.

Dolgozzon a felhőben

Felhőalapú nyomtatáskezelési megoldásunk, a beágyazott uniFLOW Online Express segítségével központilag kezelheti eszközeit a nagyobb hatékonyság és a jobb nyomtatási minőség érdekében.

Feldolgozási hatékonyság

A fejlett médiatámogatásnak, valamint az utófeldolgozási lehetőségeknek köszönhetően könnyedén válthat a médiatípusok- és méretek között, a fejléceket és az indexlapokat is beleértve.

Imagerunner C3326i Lifestyle Story Module 02 64d20c6ae5004e78abff54d0fa9cf79f

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Seraphinite AcceleratorBannerText_Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.