...

Hiteles másolat készítése Canon multifunkciós nyomtatóval, egyszerűen

Canon Scan&Sign by Microsec

A Scan&Sign lehetőséget ad arra, hogy gyorsan, automatikusan készíthessen és tárolhasson a törvényi előírásoknak megfelelő, eredetivel megegyező hiteles elektronikus másolatokat.

Ismerje meg Canon imageRUNNER ADVANCE nyomtatóba integrált Scan&Sign hiteles másolatkészítő rendszert, amellyel rengeteg időt, fáradságot és adminisztrációs költséget takaríthat meg!

Image 11 1024x576

canon #canonpartners #canonmagyarorszag

Korábban…

a papíralapú céges dokumentumok hiteles másolásához szigorú auditálási folyamat során kellett kialakítani a másolatkészítés zárt rendszerét.

…mostantól

egy szempillantás alatt készíthet dokumentumairól az eredetivel mindenben megegyező hiteles másolatot. Az eredeti bélyegzővel, aláírással ellátott vállalati iratok hiteles másolásához mindössze a multifunkciós nyomtatójára lesz szüksége.

Mely nyomtatókkal kompatibilis a Scan&Sign funkció?

Nem kell az automatikus elektronikus másolatkészítéshez rendszerét auditáltatnia, hiszen minden Scan&Sign funkcióval ellátott Canon imageRUNNER ADVANCE nyomtató rendelkezik a hiteles másolatkészítéshez elengedhetetlen igazolással.

Papírmentes folyamatok, biztonságos irattárolás

Elektronikus hiteles másolatok létrehozásával csökkenhet a papír alapon megőrzendő dokumentumok mennyisége, így hely szabadul fel az irodájában, továbbá az iratok fizikai károsodásának, megsemmisülésének esélye is minimalizálható.

A Scan&Sign segítségével korlátlan számban készíthet hiteles elektronikus másolati példányokat, amelyek bármikor könnyedén visszakereshetők! Therefore™ dokumentum menedzsment szoftverünk a dokumentumainak és információinak egyszerű rögzítésére és tárolására nyújt megoldást.

Milyen komponensek szükségesek még ahhoz, hogy biztonságosan, költséghatékonyan és automatikusan állíthasson elő, tárolhasson hiteles másolati példányokat?

A Scan&Sign csomag tartalma


  • Minősített elektronikus bélyegző
  • Minősített időbélyegzés szolgáltatás
  • A Microsec Scan&Sign technológiája
  • A rendszer konverziós előírásoknak megfeleléséről szóló igazolás
  • A másolatkészítés eljárási és műszaki feltételeit, valamint a kapcsolódó felelősségi kérdéseket tartalmazó másolatkészítési szabályzat-minta

Az automatikus hiteles elektronikus másolatkészítés bevezetéséhez szükséges komponenseket a csomagban biztosítjuk előfizetőinknek.

Szabaduljon meg fölösleges adminisztrációs terheitől: dokumentumai, számlamásolatai hiteles papírmentes készítése és tárolása a Scan&Sign-al irodán belül, pár perc alatt megoldható.

Microsec  35f8b1371d9d451aa006fb79a8f7ccf2

Időhiány, eszközhiány, jogi aggályok? A Canon és a Microsec kollaborációja által, a Scan&Sign alkalmazással ez mind a múlté! A részletekért kattintson ide:

https://www.canon.hu/business/products/software/scan-and-sign/

canonhu #canonhungary #canon_official

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Seraphinite AcceleratorBannerText_Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.