...

Tc20m 1024x768

canon #canonpartners

Sokoldalú funkcionalitás, zökkenőmentes munkafolyamatok – már elérhető a Canon imagePROGRAF TC-20M! A további részletekért keressen minket bizalommal!

Tc20m2

Valósítsa meg széles formátumú elképzeléseit kis méretű terekben is

Emelje új szintre vállalkozását a 24 hüvelykes asztali eszközről történő, széles formátumú nyomtatással. Szkenneljen, másoljon, sokszorosítson képeket, és nagyítsa ki a nyomatokat bárhonnan, hogy megfeleljen az építészet, az oktatás, a kiskereskedelem és vendéglátóipar területén jelentkező változatos igényeknek.

#canonmagyarorszag

Sokoldalú funkcionalitás

Használja az A4-es síkágyas lapolvasó nagyítás, másolás és ismétlés funkcióit számos különböző nyomtatási lehetőség (oktatási anyagok, szórólapok és személyre szabott csomagolópapírok) létrehozásához.

Tc20m3

Nyomtatás kiemelkedő minőségben

Kiváló minőségű pigmenttinta-nyomatok árcímke nélkül. A hozzáadott szkennelési funkcióval és az ingyenes PosterArtist alkalmazással minden méretben készíthet professzionális nyomatokat (beleértve a plakátokat, szórólapokat és menüket) anélkül, hogy digitális forrásfájlokra támaszkodna.

Tc20m4

canonhu #canonhungary

Zökkenőmentes munkafolyamatok

Állítsa be egyszerűen a tengely nélküli tekercstartót, és használja a beépített automatikus lapadagolót, hogy a nyomatok beavatkozás nélkül is készülhessenek. Nyomtasson USB-ről1 számítógép használata nélkül, és hozzon létre nagy formátumú nyomatokat az intuitív, egyszerűen használható szkennelési funkcióval.

Tc20m5

#canon_official #largeformatprinting

A termék részletes bemutatója:

https://www.canon.hu/business/products/wide-format-printers/imageprograf-tc-20m/

A termék videó bemutatója:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.